Expertise Centrum Special Products

SEBP Spaarboek cover

Naast het commercieel drukwerk heeft Daneels Media Group zich de laatste jaren ook toegelegd op de productie van Loyaltyprogramma’s. Die Loyaltyprogramma’s zijn eigenlijk spaaracties van – in ons geval – 2D gedrukte producten zoals kaartjes en stickers die gedurende een bepaalde periode lopen en die verzameld worden in een spaaralbum. Denk dan bijvoorbeeld aan voetbalplaatjes tijdens een EK of WK.

Daarvoor ontwikkelde Daneels Media Group de SEBP of Self Envelope Blind Pack of Sustainable Envelope Blind Pack: het gaat hier immers over een grafisch product zonder verpakking en bijgevolg met minimale afval.

Daneels drukkerij Zonnepanelen dak

Loyaliteit en duurzaamheid

Voorheen werden de plaatjes vaak verpakt in plastic. Mede omwille van ons streven naar duurzame grafische oplossingen en zoveel mogelijk afval te voorkomen, heeft Daneels Media Group een aantal interessante loyaliteitsproducten ontwikkeld onder de noemer SEBP, ofwel Sustainable Enveloppe Blind Pack.

De kaartjes, stickers of andere plaatjes zitten als het ware verpakt in een zelfsluitende envelop die gemakkelijk geopend kan worden door een klein strookje papier of karton af te scheuren. Zodoende wordt het overblijvende afval tot een minimum gereduceerd en is het bovendien recycleerbaar.

Alle papier- en kartonvarianten die we gebruiken om bijvoorbeeld voetbalplaatjes te maken zijn FSC® of PEFC™ gecertificeerd. De herkomst van dit papier is volledig traceerbaar naar duurzaam beheerde bossen. Daarnaast maken we ook vaker gebruik van gerecycleerd papier.

Daneels Media Group produceert CO2 neutraal. 23.000 m² zonnepanelen zorgen er dagelijks voor dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Hoeveel ton CO2 je hiermee bespaart, kan je berekenen via onze ECO-Calculator.

Waarom kiezen voor een loyaliteitsprogramma?

Het gaat hier over een marketingtool die loyaal gedag van klanten beloont. De bedoeling van loyaliteitsprogramma’s is om de klant te binden aan bijvoorbeeld een supermarkt of een vereniging. Loyale klanten zijn onmisbaar voor de grote marktleiders.

Wij produceren loyaliteitsprogramma’s in de vorm van drukwerk. We maken de loyaliteit van uw klanten tastbaar. Wat zijn de voordelen van bijvoorbeeld het verzamelen van voetbalplaatjes?

  1. Klantenbinding: mensen komen speciaal naar uw zaak om de plaatjes te kunnen verzamelen. Als ze tevreden zijn, komen ze vaker en blijven ze langer klant. Dit resulteert uiteindelijk ook in herhalingsaankopen en een uitgebreider kooppatroon.
  2. De verkoop van producten stijgt. De beloning, het krijgen van de plaatjes, komt pas nadat mensen voor een bepaald bedrag gekocht hebben.
  3. Referenties: Mensen verwijzen naar uw zaak, vertellen erover tegen vrienden of familie. Op deze manier komen er ook nieuwe klanten boodschappen doen.

Contacteer ons

SEBP drukwerk in machine

Daneels Media Group loyaliteitsprogramma’s

We zijn gespecialiseerd in het produceren en distribueren van premium producten voor loyaliteitsprogramma’s. Deze programma’s worden ingezet door retailers op nationaal en internationaal niveau. Het is onze missie om deze innovatieve en duurzame producten te produceren met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Eindproducten zoals sticker- of kartonverpakkingen en verzamelalbums worden uitgebreid getest op conformiteit zodat deze in grote aantallen en oplages geproduceerd kunnen worden. Juist omdat we zo efficiënt werken, kunnen we dit kostenbesparend binnen een bepaald budget aanbieden.

De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd dankzij onze eigen controlesystemen.

Loyaliteit onder één dak

Bij Loyaltyprogramma’s gaat het vaak over enorme aantallen van SEBP’s en verzamelalbums. Om aan die vraag binnen vooraf bepaalde deadlines te kunnen voldoen hebben we geïnvesteerd in capaciteit waarmee we vandaag mee marktleider zijn in Europa. Alles wordt onder ons dak in Beerse verzorgd. Van design van de producten via productie, controle en distributie, wij kunnen het allemaal aanbieden onder één dak. Onze opdrachtgevers zijn zo verzekerd van een goed gepland, efficiënt en kostenbesparend traject. Dankzij de gecentraliseerde locatie worden niet alleen kostbare en milieubelastende transporten voorkomen, het controle- en beheersproces hebben we geheel in eigen hand. Zodoende kunnen we 100% kwaliteit en compleetheid garanderen

Veel loyaliteitsprogramma’s maken naast de SEBP’s gebruik van een verzamelalbum. Vanzelfsprekend worden deze ook door ons geproduceerd. Hiertoe hebben we de beschikking over een uitgebreid en uitgekiend machinepark voor drukken, vouwen, hechten en/of garenloos brocheren.

Diensten

Contacteer ons

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.