Van Bestand Naar Plaat In Een Oogopslag

Bent u al bekend met onze Prinect Portal? Ontwikkeld in samenwerking met Heidelberg, zorgt Daneels Media Group met dit online-self-service platform voor snelheid en een belangrijke kostenbesparing in het voordeel van onze klanten.

Upload
Op de Prinect Portal kunnen onze klanten eenvoudig hun printklare bestanden uploaden. Onze klanten krijgen van ons in slechts twee uur een volledig controlerapport. Als de bestanden beantwoorden aan de afgesproken specificaties, wordt onmiddellijk een volledige Softproof PDF van het drukwerk gemaakt. Meteen kan de klant de drukproef online bekijken en goedkeuren. Er wordt geen tijd verspild en voor u het weet, is het al geleverd.

De voordelen
De voordelen van de Prinect Portal zijn duidelijk. Nooit eerder was de weg van opdracht tot afgewerkt resultaat zo kort. Het proces verloopt online en is grotendeels geautomatiseerd. Technische fouten in drukklare bestanden worden onmiddellijk onderschept. Resultaat: korte doorlooptijden en gegarandeerde kwaliteit.

Neem contact op
Vragen en/of opmerkingen over onze Prinect Portal? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team! Onze collega's helpen u graag. U vindt de Prinect Portal Handleiding en de juiste URL naar de loginpagina op onze website, hier.

Let’s get social
Vergeet niet ons te volgen op LinkedInFacebook en Instagram. Hier delen wij wekelijks interessante items, artikelen en projecten die wij hebben geproduceerd. Het zou leuk zijn om u bij de Daneels familie te verwelkomen, al meer dan 100 jaar sterk.

Image
DMG_PrinectPortalNieuws.jpg