Onmisbaar in 2021: De Bedrijfsbrochure

Met de start van 2021, is het waarschijnlijk belangrijker dan ooit om uw marketingbudget verstandig te besteden. Het komende jaar staat in het teken van het terugwinnen van de aandacht van uw doelgroep, en wij geloven dat een bedrijfsbrochure daarbij kan helpen!

Bedrijfsbrochure
Nu, en dit kan als een verassing komen, maar onderzoek heeft aangetoond dat offline reclame meer actiegericht is dan digitale reclame. Een van de meest gebruikte en meest effectieve offline tools is een bedrijfsbrochure. Dikwijls gebruikt om een bedrijf, product of dienst te introduceren, biedt deze tool een aantal voordelen: het is kosteneffectief, duurzaam, veelzijdig, gemakkelijk te verspreiden en kan veel referentiemateriaal informatie bevatten.

Noodzakelijkheden
Voordat u zich in het ontwerp van een bedrijfsbrochure stort, schrijft u drie zaken op; wat is het doel van de bedrijfsbrochure, wie is uw doelgroep en wat is het budget? Een bedrijfsbrochure kan informatief, inspirerend of promotioneel zijn. Kies een formaat dat past bij uw doelgroep en integreer taal en beelden die hen aanspreken.

Tips & Tricks
Voor een consistente uitstraling dient u gebruik te maken van een primaire en een of twee secundaire kleuren in het ontwerp. Deze aanpak is gebruikelijk voor bedrijfsbrochures en productpresentaties. Ditzelfde principe kan worden gebruikt bij de keuze van een lettertype; een voor de koppen en een voor de paragrafen.

Neem contact op
Daneels Media Group is gespecialiseerd in de productie van brochures, catalogi en tijdschriften. Ons team kan u helpen bij het definiëren van de juiste noodzakelijkheden voor uw bedrijfsbrochure. 

Bron: https://newprint.com/blog/why-you-need-a-brochure-and-how-to-design-one/

Image
DMG_Cannondale_Partnerprogramma-202.jpg