Een tweede plaats in de top 10

Daneels Media Group heeft een tweede plaats gekregen in ‘De top 10 van de meest milieuverantwoordelijke drukkerijen in België’. In februari 2020 publiceerde Grafisch Nieuws een artikel met daarin hun online zoektocht naar welke drukkerijen in België het sterkst hun milieu-engagement tonen.

Direct in de inleiding wordt Daneels Media Group, naast anderen, benoemd: “…deze drukkerijen bieden via hun website een ruime en duidelijke kijk op hun milieu-engagement en scoren daarom in onze ogen het best.” Daar zijn wij trots op!

Kris Daneels, Managing Director van Daneels Media Group: “Het gaat er vooral om een goed evenwicht te vinden tussen zorg voor het milieu en industriële productie en vervolgens correct te communiceren met klanten. Die moeten een duidelijk overzicht krijgen van de mogelijkheden om hun grafische producten te verwezenlijken zodat zij bewust een productiemethode kunnen kiezen.”

Het hele artikel leest u op de website van Grafisch Nieuws | Bron: https://grafisch-nieuws.knack.be/magazine/de-top-10-van-de-meest-milieuverantwoordelijke-drukkerijen-in-belgie/article-normal-1565669.html

Image
DMG 2e Plaats Top 10