Een Blik Op Het Verleden

De geschiedenis van Daneels Media Group gaat ver terug, de naam ‘Daneels’ is namelijk al actief sinds 1906. In dit jaar vestigt Josephus Daneels zich in het centrum van Beerse. Hij begint hier een drukkerij voor gelegenheidsdrukwerk, met daarbij een papierhandel.

Wat destijds begon als ‘huiskamerdrukkerij’, wordt in 1946 overgenomen door de zoon van Josephus Daneels; Jan Daneels. Bijgestaan door zijn vier zusters, begint Jan een reclameblaadje voor de plaatselijke middenstand. Met deze eerste stappen naar commercieel drukwerk werd de toenmalige drukkerij, gelegen in een kamer van het woonhuis, al snel te klein. Uit noodzaak is een uitbouw gerealiseerd.

Als in 1960 Jan Daneels overlijdt, koopt zijn neef Jozef Daneels – vader van Kris Daneels – de drukkerij en papierhandel over. Er wordt al snel geïnvesteerd in een 4-kleuren offsetpers en in 1975 verhuist de drukkerij van het centrum van Beerse naar een nieuwbouwpand omringt door groen. Op die plaats staat de drukkerij nog steeds. Vandaag de dag kunnen klanten dan ook bij ons terecht voor alle facetten van drukwerkproductie; van ontwerp tot productie; en van afwerking tot distributie.

Benieuwd naar ons bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsvideo op onze Vimeo pagina!

Image
Daneels_WebItems_2210.jpg